Euroregion Šumava - Hašková, Jarmila; Postránecký, Josef, 1961-; Horáček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce je zaměřena na přeshraniční spolupráci a Euroregion Šumava. Tento euroregion vznikl na základě trilaterální dohody České republiky, Rakouska a svobodného státu Bavorsko v roce 1993. Hlavním cílem mé práce je podat ucelený popis vývoje přeshraniční spolupráce se zaměřením na Euroregion Šumava a taktéž zhodnocení spolupráce euroregionu a Správy Národního parku a chráněné krajinné oblasti Šumava.
Vedoucí práce: Josef Postránecký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; Šumava (pohoří); diplomové práce; Šumava Mountains; master's theses