Prostorového plánování v Norsku - komparace s ČR - Weingärtnerová, Markéta; Damborský, Milan, 1980-; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce Prostorové plánování v Norsku - Komparace s Českou republikou charakterizuje modely prostorového (územního/strategického/regionálního) plánování v obou zemích. Práce obsahuje vymezení základních pojmů z oblasti plánování. V úvodu se zaměřuje i na socioekonomickou analýzu Norska sloužící jako podklad pro nastínění norského modelu plánování. Základ práce představuje komparace plánovacích modelů a identifikace výhod a nevýhod norského systému ve vztahu k českému modelu plánování.
Vedoucí práce: Milan Damborský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; Norsko; diplomové práce; Norway; master's theses