Analýza užívání drog v krajích České republiky - Kakaščík, Martin; Arltová, Markéta, 1970-; Vopravil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Užívání drog je velký problém současného světa. Dopad užívání drog postihuje všechny články lidské společnosti -- jedince, rodiny, komunity i celé státy. Pomocí analýzy užívání drog můžeme popsat, jaká je v jednotlivých krajích drogová situace. Tato práce je zaměřena na identifikaci sociálních, ekonomických a demografických faktorů podílejících se na vzniku sociálně patologickém prostředí užívání drog. Výsledky této práce mohou být využity na identifikaci ohrožených oblastí a na redukci vlivu jednotlivých faktorů.
Vedoucí práce: Markéta Arltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses