Analýza fungování směnárny v režimu kurzu "Floating" - Škrabánková, Vendula; Lešetický, Ondřej; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Popis směnárny, fungování právních norema historický vývoj
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: směnečné právo; Česko; management [obor bakal. práce]; směnárenství; bakalářské práce; law of exchange; Czechia; bachelor's theses