Finanční analýza živnosti Uzenářství Jan Prantl - Valcha, Radim; Ezrová, Hana, 1941-; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V dané finanční analýze autor prvně rozvíjí teoretickou část, kde se snaží popsat základní metodologii všech vybraných finančních ukazatelů či analýz účetních výkazů. V praktické části se snaží v prvé řadě popsat vybranou společnost, poté již přichází na řadu vlastní výpočty a analýzy jednotlivých hodnot. V závěru shrne vypozorované problém a snaží se navrhnout vhodné řešení.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finanční analýza; finance podniku; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; bakalářské práce; financial analysis; business finance; bachelor's theses