EFQM Model Excelence a možnosti jeho uplatnění v konkrétním podniku - Ivánek, Martin; Lukšů, Vladimír; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce se zabývá v teoretické části popsáním principů TQM a konceptem pro uvedení těchto principů do praxe -- Modelem Excelence EFQM. Model EFQM je stručně popsán s hlavním zaměřením na využitelnost jeho použití. Nejčastější využití nachází v sebehodnocení podniku, proto je tomuto oddílu věnováno nejvíce pozornosti. V praktické části práce je aplikováno sebehodnocení na vybraný podnik. Jsou zhodnoceny všechny podnikové oblasti dle kritérií EFQM a u těchto kritérií jsou stanoveny silné stránky a příležitosti ke zlepšení. Na závěr jsou tato zjištění přehledně shrnuta, což umožňuje koncentrovat se na nejdůležitější zjištění.
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: management jakosti; management [obor bakal. práce]; Model Excelence EFQM; bakalářské práce; quality control; bachelor's theses