Kvalita internetových stránek města Jindřichova Hradce - Fara, Tomáš; Musil, Martin, 1976-; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Analýza množství a dostupnosti informací na internetových stránkách města Jindřichův Hradec
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: obce; internet; internetové publikování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; municipalities; Internet; Internet publishing; bachelor's theses