Finanční analýza ve firmě South Bohemia Star, s.r.o. - Lacina, Petr (2008)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou ve firmě South Bohemia Star, s. r. o. Cílem práce je zhodnotit finanční situaci podniku a následně navrhnout opatření, která by vedla k odstranění problémů zjištěných při finanční analýze. Finanční analýza je provedena pomocí horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů a analýzy poměrových ukazatelů.