Finanční analýza ve firmě South Bohemia Star, s.r.o. - Lacina, Petr; Ezrová, Hana, 1941-; Vlažná, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou ve firmě South Bohemia Star, s. r. o. Cílem práce je zhodnotit finanční situaci podniku a následně navrhnout opatření, která by vedla k odstranění problémů zjištěných při finanční analýze. Finanční analýza je provedena pomocí horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů a analýzy poměrových ukazatelů.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finanční management; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; vertikální analýza; horizontální analýza; bakalářské práce; financial management; financial analysis; bachelor's theses