Symbolika barev a její role v marketingu - Zvěřinová, Iva; Štrach, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V teoretické části práce pojednává o významu barev a barevné symboliky ve vizuálních prvcích marketingu a marketingové komunikace. V aplikační části je na podkladě šetření zkoumána platnost dosavadních nálezů a teoretických doporučení pro užívání barev a barevnou symboliku. Výsledkem je ověření platnosti současného stavu poznání
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketing; barevné vidění; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing; color vision; bachelor's theses