Finanční analýza podniku - Červenka, Petr (2008)
V bakalářské práci byla provedena finanční analýza zvoleného podniku. K finanční analýze byly užity elementární metody technické analýzy, které byly prakticky aplikovány na výkazy finančního účetnictví vybraného podniku. Z těchto metod mohu uvést horizontální a vertikální analýzu a analýzu poměrových ukazatelů, z nichž to byla analýza ukazatelů rentability, aktivity, likvidity a zadluženosti. V závěru práce byly hodnoty těchto ukazatelů stručně zhodnoceny.