Finanční analýza podniku - Červenka, Petr; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V bakalářské práci byla provedena finanční analýza zvoleného podniku. K finanční analýze byly užity elementární metody technické analýzy, které byly prakticky aplikovány na výkazy finančního účetnictví vybraného podniku. Z těchto metod mohu uvést horizontální a vertikální analýzu a analýzu poměrových ukazatelů, z nichž to byla analýza ukazatelů rentability, aktivity, likvidity a zadluženosti. V závěru práce byly hodnoty těchto ukazatelů stručně zhodnoceny.
Vedoucí práce: Jana Pevná
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finanční analýza; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses