Zpracování dokumentů v LaTeXu - Veselý, Jindřich; Komárková, Lenka, 1976-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem této práce je seznámit studenty s možností sepsání jejich bakalářských či diplomových prací jiným způsobem, než jsou zvyklí. LaTeX je v těchto ohledech jistě vhodnějším nástrojem než například MS Word. Práce je zaměřena především na studenty a podle toho jsou také koncipovány její jednotlivé části. Seznámeni budou s nejdůležitějšími prvky a aspekty jazyka TeX na konkrétních příkladech, popřípadě příloze ve formě zdrojového kódu této práce.
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: dokumenty; Microsoft Word (software); LaTeX 2.09 (software); management [obor bakal. práce]; formáty; bakalářské práce; documents; Microsoft Word (software); LaTeX 2.09 (software); bachelor's theses