PPP projekty - Švanda, Pavel; Voráček, Jan; Ornst, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce dokumentuje současnou situaci v oblasti PPP projektů v ČR (PPP = Public Private Partnerships, tj. partnerství veřejného a soukromého sektoru).
Vedoucí práce: Jan Voráček
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: veřejně-soukromá partnerství; Česko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public-private partnerships; Czechia; bachelor's theses