Organizování chodu obce - Palivcová, Jitka; Přibyl, Karel; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Těžištěm práce je posouzení organizačního chodu obce z pohledu postavení a působnosti jednotlivých orgánů obce v podmínkách daných příslušnými právními předpisy
Vedoucí práce: Karel Přibyl
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejná správa; organizace práce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public administration; work design; bachelor's theses