Dopady zákona č. 214/2006 Sb. na trh cestovních agentur a kanceláří - Horká, Zuzana (2008)
Analýza změn v uvedeném zákonu. Hodnocení dopadů na trh cestovních kanceláří a agentur. Analýza změn na tomto trhu.