Dopady zákona č. 214/2006 Sb. na trh cestovních agentur a kanceláří - Horká, Zuzana; Voráček, Jan; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Analýza změn v uvedeném zákonu. Hodnocení dopadů na trh cestovních kanceláří a agentur. Analýza změn na tomto trhu.
Vedoucí práce: Jan Voráček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: management [obor bakal. práce]; ochrana spotřebitele; cestovní ruch; bakalářské práce; consumer protection; tourism; bachelor's theses