Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě SETO, spol. s r.o. - Zítková, Jindra; Ezrová, Hana, 1941-; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce nejprve seznámí čtenáře s obecnými informacemi o společnosti SETO, spol. s r.o., zejména s historií a předmětem činnosti. Dále jsou popisovány a analyzovány jednotlivé nástroje marketingového mixu společnosti. Tyto nástroje jsou produkt, cena, distribuce a propagace. V závěru je zhodnocení jednotlivých nástrojů marketingového mixu a případné návrhy, které by vedly ke zlepšení situace v dané oblasti.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: marketing; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; distribution of goods; bachelor's theses