Elektronický obchod z pohledu práva - Kupková, Marcela; Adam, Jaroslav; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce definuje elektronický obchod a obvyklé způsoby obchodování, druhy právních úprav prodeje a zvláštní úpravu týkající se postavení spotřebitele. Zaměřuje se na vztah podnikatele ke spotřebiteli. Nejzákladnějšími právními předpisy jsou zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník; zákon č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník; zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele.
Vedoucí práce: Jaroslav Adam
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: management [obor bakal. práce]; elektronický obchod; bakalářské práce; electronic commerce; bachelor's theses