Excel a ekonomické teorie - Kubalová, Denisa (2007)
Tato bakalářská práce s názvem Excel a ekonomické teorie se zabývá popsáním přednastavených statistických funkcí balíčku Analýza dat, který je součástí této aplikace. Jednotlivé funkce jsou teoreticky popsány a prakticky použity na typicky matematicko-ekonomických úlohách, které jsou řešeny v průběhu bakalářského studia na fakultě managementu. Práce obsahuje informace o programování pomocí VBA a o doplňcích pro Excel. Příloha obsahuje všechna použitá vstupní data.