Excel a ekonomické teorie - Kubalová, Denisa; Bartošová, Jitka; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Tato bakalářská práce s názvem Excel a ekonomické teorie se zabývá popsáním přednastavených statistických funkcí balíčku Analýza dat, který je součástí této aplikace. Jednotlivé funkce jsou teoreticky popsány a prakticky použity na typicky matematicko-ekonomických úlohách, které jsou řešeny v průběhu bakalářského studia na fakultě managementu. Práce obsahuje informace o programování pomocí VBA a o doplňcích pro Excel. Příloha obsahuje všechna použitá vstupní data.
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: ekonomické teorie; analýza dat; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economics (theory); data analysis; bachelor's theses