Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě E.ON Česká republika, s.r.o. - Liklerová, Martina; Karásková, Hana; Multerer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat společnost E.ON Česká republika, s.r.o., následně provést analýzu jednotlivých nástrojů marketingového mixu. Praktická část je zaměřena na historii, současnost a profil společnosti. V dalších kapitolách je provedena analýza jednotlivých částí marketingového mixu - produktu, ceny, distribuce a komunikačního mixu. V závěrečné kapitole je provedeno zhodnocení všech dosažených poznatků, doplněné připadnými návrhy na zlepšení situace.
Vedoucí práce: Hana Karásková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketing; ceny; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; komunikační mix; bakalářské práce; marketing; prices; distribution of goods; bachelor's theses