Management podniku a životní prostředí - Seidlová, Nela (2008)
Konkurenceschopnost podniku a efektivita využívání zdrojů z pohledu konceptu trvale udržitelného rozvoje, v praktické části aplikace na jeden či více podnikatelských subjektů nebo LCA výrobku.