Management podniku a životní prostředí - Seidlová, Nela; Dvořák, Jiří; Remtová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Konkurenceschopnost podniku a efektivita využívání zdrojů z pohledu konceptu trvale udržitelného rozvoje, v praktické části aplikace na jeden či více podnikatelských subjektů nebo LCA výrobku.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: udržitelný rozvoj; konkurenceschopnost; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sustainable development; competitiveness; bachelor's theses