Sexuální obtěžování a jiné druhy diskriminace v pracovněprávních vztazích - Procházková, Jana; Hejda, Jan, 1955-; Těhníková, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce bude zhodnotit stav a vývoj zákonných prostředků boje proti sexuálnímu obtěžování a diskriminačních praktikách v rámci pracovněprávních vztahů s komparací na pravidla platná v Evropské unii. Praktickým výstupem bude návrh změn důležitých v aproximaci práva po vstupu do Evropské unie.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: diskriminace; antidiskriminační právo; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; discrimination; anti-discrimination law; bachelor's theses