Analýza nástrojů marketingového mixu ve společnosti RAMA BOHEMIA, a.s. - Kasperová, Andrea; Kozlová, Taťána; Lusk, Matúš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem bakalářské práce je pomocí známých technik charakterizovat, co se skrývá pod pojmem marketingový mix. V praktické části se autor zaměří na konkrétní společnost RAMA BOHEMIA, a. s. Autor analyzuje používaní jednotlivých nástrojů marketingového mixu ve společnosti, zhodnotí jejich fungování a v případě nedostatku navrhne možná opatření.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketingová komunikace; výrobky; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; komunikační mix; bakalářské práce; communication in marketing; commercial products; bachelor's theses