Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě UNIAGRA CZ, a.s. - Sokolová, Hana (2008)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat podnik, popsat a analyzovat konkrétní nástroje marketingového mixu a následné zhodnocení.