Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě UNIAGRA CZ, a.s. - Sokolová, Hana; Ezrová, Hana, 1941-; zahrádka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat podnik, popsat a analyzovat konkrétní nástroje marketingového mixu a následné zhodnocení.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketing; reklama a propagace; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; komunikační mix; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; advertising; distribution of goods; bachelor's theses