Finanční analýza podniku Ferona, a.s. - Stráská, Alena; Kozlová, Taťána; Hebnarová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat podnik Ferona, a.s. Provést samotnou finanční analýzu pomocí absolutních a poměrových ukazatelů. Na základě zjištěných údajů zhodnotit finanční zdraví tohoto podniku za období 2006 až 2008 a upozornit na případné odhalené nedostatky.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finanční analýza; finanční management; management [obor bakal. práce]; absolutní ukazatele; relativní ukazatele; bakalářské práce; financial analysis; financial management; bachelor's theses