Zpracování výsledků studentů v předmětu 6MI111 -- Matematika pro ekonomy - Charvát, Michal (2008)
Práce řeší statistické zpracování výsledků studentů v předmětu "Matematika pro ekonomy". K tomuto účelu využívá zejména metod popisné statistiky a analýzy závislostí. V hlavní části práce zkoumá možnou závislost mezi výsledky jednotlivých dílčích testů z předmětu a pohlavím, typem střední školy a osobou cvičícího, která studenta vedla. Následuje obdobná analýza celkového hodnocení studentů z předmětu. Součástí práce je také příloha popisující statistické metody využité při zpracovávání dat