Zpracování výsledků studentů v předmětu 6MI111 -- Matematika pro ekonomy - Charvát, Michal; Komárková, Lenka, 1976-; Černý, Jan, 1935-2020; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce řeší statistické zpracování výsledků studentů v předmětu "Matematika pro ekonomy". K tomuto účelu využívá zejména metod popisné statistiky a analýzy závislostí. V hlavní části práce zkoumá možnou závislost mezi výsledky jednotlivých dílčích testů z předmětu a pohlavím, typem střední školy a osobou cvičícího, která studenta vedla. Následuje obdobná analýza celkového hodnocení studentů z předmětu. Součástí práce je také příloha popisující statistické metody využité při zpracovávání dat
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistická analýza; zpracování dat; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; statistical analysis; data processing; bachelor's theses