Analýza dopravního systému - Petržílka, Radek; Černý, Jan, 1935-2020; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce je zaměřena na logistický sektor vybraného podniku. Řeší především otázku dopravy a přepravy. Ze zjistitelných údajů se zaměřuje na analýzu vybraných faktorů logistiky. Je využito dostupných informací. Pro analýzu dopravního systému byla vybrána firma Golem. Společnost, která má vybudované ohromné zázemí a specializuje se především na přepravu zboží silničními nákladními soupravami. Řešeným faktorem je analýza variant zahraničních cest. Jak jsou řidiči vytěžováni, možné úspory času, dohoda AETR. Dalším z řešených faktorů logistiky v této práci je analýza správného rozhodování. Organizační začlenění logistiky je v této firmě na prvním místě.
Vedoucí práce: Jan Černý
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: logistika (management); rozhodování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business logistics; decision making; bachelor's theses