Analýza nástrojů marketingového mixu ve vybrané firmě - Šulcová, Markéta; Kovář, František, 1940-; Ptáček, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce je zaměřena na analýzu využívání 4P nástrojů marketingového mixu v podmínkách společnosti Novartis s.r.o. Práce analyzuje marketingové nástroje v pořadí: produkt, cena distribuce a propagace obecně a v rámci farmaceutického prostředí. Cílem práce je porovnání teoretických znalostí s postupy používanými jmenovanou společností.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: farmaceutický průmysl; marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; pharmaceutical industry; marketing; bachelor's theses