Vyhodnocení efektivity plánu sociálních služeb ve vybraném území - Kohoutová, Adéla; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Šimonová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je zhodnocení plánu sociálních služeb ve vybraném území, kde byl ukončen proces komunitního plánování sociálních služeb. Student zmapuje monitorovací a vyhodnocovací aktivity, porovná realitu s plánovaným postupem v KP a navrhne aktivity, činnosti a procesy směřující k efektivnímu naplňování komunitního plánu sociálních služeb.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: sociální služby; komunitní plánování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; social service; community planning; bachelor's theses