Klíčové kompetence na trhu práce - Krymláková, Kateřina; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V teoretické části jsou vymezeny kompetence, které jsou z pohledu různých autorů označovány jako klíčové a jak jsou poptávány na trhu práce. V praktické části je zhodnoceno na vybraném vzorku mladých lidí, jaké dovednosti považují podstatné pro své uplatnění na trhu práce a jak hodnotí úroveň vlastních kompetencí.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: absolventi vysokých škol; trh práce; klíčové kompetence; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; college graduates; labor market; key competencies; bachelor's theses