Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě Rašelina, a.s. - Kolářová, Pavlína (2009)
Cílem této práce je charakterizovat podnik, provést analýzu současného stavu jednotlivých nástrojů marketingového mixu, zhodnotit vhodnost jejich užití ve firmě a navrhnout případná závěrečná doporučení ke zlepšení situace.