Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě Rašelina, a.s. - Kolářová, Pavlína; Kozlová, Taťána; Klimeš, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem této práce je charakterizovat podnik, provést analýzu současného stavu jednotlivých nástrojů marketingového mixu, zhodnotit vhodnost jejich užití ve firmě a navrhnout případná závěrečná doporučení ke zlepšení situace.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketing; ceny; výrobky; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; analýza SWOT; bakalářské práce; marketing; prices; commercial products; bachelor's theses