Vybrané problémy reklamačního řízení - Harantová, Monika; Hejda, Jan, 1955-; Přibyl, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V první části bakalářské práce na téma "Vybrané problémy reklamačního řízení" je vysvětlena právní úprava reklamací dle občanského a obchodního zákoníku a stanovuje základní pojmy týkající se dané problematiky. V další části jsou uvedena základní pravidla při nakupování ve velkých, malých a internetových obchodech. Také jsou zmíněny záruční lhůty, jejich plynutí a promlčení z hlediska místa prodeje a druhu reklamované věci. Práce seznamuje čtenáře i s možnostmi řešení neuznaných reklamací. Bakalářská práce je psána formou manuálu, který by mohl sloužit jako návod k orientaci v reklamačním řízení.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: spotřebitelé; reklamace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; consumers; consumer complaints; bachelor's theses