Platební karty - historie, současnost, budoucnost - Bělohlavová, Martina; Votava, Libor; Trnka, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Bakalářská práce je zaměřena na celkový vývoj platebních karet od historie přes současný stav a nastiňuje, kam bude směřovat trh s kartami v budoucích letech. Dílo poskytuje ucelený přehled od počátku využívání karet v zahraničí i České republice, zahrnuje jednotlivé druhy, rizika spojená s jejich použitím, bezpečnost a shrnuje výhody a nevýhody využití platebních karet.
Vedoucí práce: Libor Votava
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses