Finanční analýza ve firmě Kámen Zbraslav, s.r.o. - Javůrková, Lenka (2008)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit situaci KÁMEN Zbraslav, spol. s r.o. pomocí aplikace základních metod finanční analýzy, dále navrhnout možná opatření vedoucí ke zlepšení stávající situace. Základními metodami jsou myšleny horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty a soustava poměrových ukazatelů.