Finanční analýza ve firmě Kámen Zbraslav, s.r.o. - Javůrková, Lenka; Ezrová, Hana, 1941-; Hlaváč, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit situaci KÁMEN Zbraslav, spol. s r.o. pomocí aplikace základních metod finanční analýzy, dále navrhnout možná opatření vedoucí ke zlepšení stávající situace. Základními metodami jsou myšleny horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty a soustava poměrových ukazatelů.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finanční analýza; finanční management; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; bakalářské práce; financial analysis; financial management; bachelor's theses