Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě ISOSKLO, s.r.o. - Vláčilová, Monika (2008)
Cílem bakalářské práce je charakteristika společnosti, analýza jednotlivých nástrojů marketingového mixu, případné návrhy na doporučení.