Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě ISOSKLO, s.r.o. - Vláčilová, Monika; Karásková, Hana; Holoubek, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem bakalářské práce je charakteristika společnosti, analýza jednotlivých nástrojů marketingového mixu, případné návrhy na doporučení.
Vedoucí práce: Hana Karásková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketing; distribuce zboží; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; komunikační mix; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; distribution of goods; advertising; bachelor's theses