Výběr a hodnocení dodavatelů v podniku Brisk Tábor, a.s. - Ketnerová, Gabriela; Lukšů, Vladimír; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem bakalářské práce je srovnání teoretických poznatků a doporučení s řešením v konkrétní organizaci Brisk Tábor a.s. V teoretické části jsou zpracovány literární podklady týkající se dané problematiky. V praktické části je analyzován systém výběru a hodnocení dodavatele ve vybraném podniku. Z teoretických poznatků a praktických zkušeností vyplývají některá doporučení a návrhy, kterými jsou formulář výběru dodavatelů a modifikace stávajícího formuláře pravidelného hodnocení dodavatelů.
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: management nákupu; dodavatelé; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; purchasing management; suppliers; bachelor's theses