Vhodná strategie provozování letecké přepravy nákladu - Gerlašinský, Marcel; Štrach, Pavel; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
není k dispozici
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses