Předpoklady pro cestovní ruch v mikroregionu Podjavořicko - Vačkář, Petr; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Ve své práci se zabývám rozvojem cestovního ruchu v mikroregionu Podjavořicko. Vysvětluji základní pojmy a definice z této oblasti, dále analyzuji předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu v území Podjavořicka. Na základě zjištěného potenciálu se snažím navrhnout nejlepší způsoby pro jeho využití v duchu udržitelného rozvoje. Součástí práce jsou tabulky a přehledné mapy charakterizující jednotlivé analyzované oblasti důležité pro rozvoj cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch; regionální rozvoj; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; regional development; bachelor's theses