Interne Revision in einem internationalen Unternehmen - Ficalová, Markéta; Polívková, Jana; Scheer, Dorothea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Historische Entwicklung -- Auswirkungen im Unternehmen, Formen der internen Revision
Vedoucí práce: Jana Polívková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: vnitřní kontrolní systém; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; internal control system; bachelor's theses