Návrh podnikatelského záměru na zpracování a recklaci odpadu - Vavřina, Radek (2003)
Práce popisuje teoretické zásady pro sestavení podnikatelského plánu - jeho základní obsah - popis externího prostředí, popis společnosti, předmět podnikatelského záměru. v aplikační části je rozpracován záměr firmy Plasteko, a.s. na konkrétních údajích o trhu, konkurenci, dodavatelích a odběratelích. Je zpracována marketingová koncepce. Doplněno o plány - finanční, cash-flow, odpisy. Je provedena finanční analýza dle poměrových ukazatelů a jejich předpokládaný vývoj na 5 let.