Návrh podnikatelského záměru na zpracování a recklaci odpadu - Vavřina, Radek; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2003)
Práce popisuje teoretické zásady pro sestavení podnikatelského plánu - jeho základní obsah - popis externího prostředí, popis společnosti, předmět podnikatelského záměru. v aplikační části je rozpracován záměr firmy Plasteko, a.s. na konkrétních údajích o trhu, konkurenci, dodavatelích a odběratelích. Je zpracována marketingová koncepce. Doplněno o plány - finanční, cash-flow, odpisy. Je provedena finanční analýza dle poměrových ukazatelů a jejich předpokládaný vývoj na 5 let.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikatelské projekty; projektový management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business planning; project management; bachelor's theses