Metodika a cíle vnitropodnikového účetnictví v konkrétní organizaci - Petrová, Martina; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem bakalářské práce je analyzovat systém vnitropodnikového účetnictví v konkrétní organizaci. Zjistit rozdíly od obecného pojetí vnitropodnikového účetnictví a navrhnout realizaci případných změn.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: manažerské účetnictví; nákladové účetnictví; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; managerial accounting; cost accounting; bachelor's theses